Dr. Hauschka

Natuurcosmetica gaat zijn eigen weg

Natuurcosmetica van Dr. Hauschka is uniek: de uitgekozen heilzame planten afkomstig van biologisch-dynamische teelt of gecontroleerde biologische teelt ondersteunen de huid bij haar verzorging en regeneratie.

 

Klassieke gezichtsbehandeling

De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling

Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullen kuur regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschkabehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Luxe klassieke gezichtsbehandeling

De luxe klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling

Geniet van de Luxe Klassieke Dr. Hauschkabehandeling en verwen jezelf extra. Laat ook je rug door de Dr. Hauschka Therapeut masseren. Voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

Tijd voor mezelf

Dr Hauschka “Tijd voor Mezelf”

Deze behandeling wordt individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt.

Puber / Acne

Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling

Een intensieve behandeling met de natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Wij adviseren deze behandeling om de 14 dagen aan, totdat je huid weer genormaliseerd is.

Vitaliserende handbehandeling

Dr. Hauschka Vitaliserende handbehandeling

Je handen begeleiden je door de dag met behendigheid en fijngevoeligheid en reiken je elke dag buitengewonde dingen aan. Deze behandeling geeft hen de verzorging waar ze recht op hebben: een geurend handbad verwent je huid, massage van armen zorgt voor ontspanning en doet je goed.

Vitaliserende voetbehandeling

Dr. Hauschka Vitaliserende voetbehandeling

Als een wandeling op het strand, als dansen op blote voeten – deze behandeling geeft je vermoeide voeten nieuwe energie. Een verwarmend voetenbad ontspant en laat je landen; Een rustgevend masker verwent je huid, zachte massage van benen en voeten lost blokkades op.

Cosmetische Bindweefsel massage

Cosmetische Bindweefsel massage

Een kuur van minimaal 5 weken achter elkaar, waarbij de 3 weken er 2 x per week behandeld wordt. Het resultaat is dat je gezicht voller wordt, rimpeltjes minder zichtbaar, goede doorbloeding en betere zuurstofopname in de huid, collageen en elastieke aanmaak. Kortom: een fantastisch resultaat.

About us