Skip to main content


Beauty at YOUR home is de naam van mijn bedrijf, waar ik mensen een schoonheidsbehandeling of een van mijn veelzijdige massages aanbied.

Ook bied ik de Dr. Hauscka cosmetica producten aan via de webwinkel van mijn site www.bayh.nl. Al met al een onderneming waar ik al mijn energie, ziel en zaligheid in stop, met als doel om je te laten ontspannen of laten ‘ontstressen’ of je gewoon heerlijk te laten genieten. Ik streef er naar om het zelfhelend vermogen te activeren en je zo’n geluksgevoel te geven dat het na een behandeling voelt of je op een korte vakantie bent geweest.

Als Dr. Hauschka therapeut werk ik uitsluitend met natuurzuivere producten, zonder parabenen, siliconen of synthetische stoffen. Er zijn geen dierproeven bij de ontwikkeling van de producten gebruikt of kinderarbeid ingezet tijdens de productie.

Mijn kracht en vooral service is dat ik bij je thuis kom, waardoor je als klant dan nog meer ontspannen bent en je helemaal ‘Zen’ kunt voelen in je eigen veilige thuishaven. Heb je liever een gezichtsbehandeling of massage in mijn salon in Rotterdam Hillegersberg, dan kan dat natuurlijk ook. Ik werk met heel veel passie en gedrevenheid aan iedere behandeling en krijg dat ook vaak teruggekoppeld.

Ik volg en vertrouw volledig op mijn intuïtie en geef de huid de speciale aandacht die het verdient. De kracht van aanraking is enorm en wat voor effect dat heeft op je hele lichaam en geest mag je niet onderschatten. Beauty at YOUR home streeft ernaar je totale ontspanning te laten ervaren, even jezelf los te laten in je drukke bestaan en ervoor te zorgen dat de verbinding met jezelf sterk en stevig blijft, zodat we alles uit ons mooie leven kunnen halen in het hier en nu.

Ik hoop snel bij je langs te kunnen komen voor een van mijn behandelingen, en waarom zet jij jezelf niet “on top of your to do list?”

Veel liefs en tot snel, gewoon bij je thuis, of in mijn salon.

Alexandra