Aanbieding!

Bloedsuiker en Gewicht Bundel

95,80 incl. BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Onze bloedsuiker bepaalt ons energieniveau. Voor een fit gevoel is het zaak om gedurende de dag onze suikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden. Met de bloedsuiker en gewicht bundel ondersteun je het insulineniveau en gewichtsbeheersing* **.

Glycodin is een uitgebalanceerd product voor de bloedsuikerspiegel*

Chroom, ook bekend als chromium, hebben we nodig voor een goede werking van insuline en het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*. Glycodin bevat het biologisch beschikbare en organisch gebonden chroom picolinaat (III). Deze vorm is tot wel dertien keer beter opneembaar dan bijvoorbeeld chroom chloride.

Chroom zorgt niet alleen voor een natuurlijke bloedsuikerspiegel, maar draagt ook bij aan een normale koolhydraat, vet en eiwitstofwisseling*. Bovendien ondersteunen magnesium, alfa-liponzuur en biotine de werking van chroom. Bovendien heeft magnesium een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme en ondersteunt het mineraal, samen met alfa-liponzuur en biotine, de werking van chroom*.

*Op basis van toegestane gezondheidsclaims

Super Greens ondersteunt gewichtsbeheersing, de bloedsuikerspiegel en het energieniveau**

Super Greens product met vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Zo bevat de formule onder andere spirulina. Dit blauwgroen alg speelt een rol in gewichtsbeheersing door het behoud van een goede bloedsuikerspiegel**. Ook het groene thee extract ondersteunt gewichtsbeheersing**. Hierdoor draagt Super Greens onder andere bij aan het behoud van energie, vitaliteit, veerkracht en het algehele energieniveau**.

**Op basis van voorlopig toegestane gezondheidsclaims

Psyllium & Glucomannan draagt bij tot gewichtsverlies (binnen een energiebeperkt dieet)**

Psyllium & Glucomannan zijn twee vezels die elkaar ondersteunen in de werking.

Beide vezels zijn in staat heel veel water op te nemen. Hierdoor veranderen ze in een volumineuze, stroperige substantie die zorgt voor langere verzadiging. In de context van een energiebeperkt dieet draagt dit bij tot gewichtsverlies**.

Door het toegenomen volume ontstaat er bovendien een soort van trechtereffect waardoor de formule ook bijdraagt aan het behoud van normale cholesterolwaarden**.

Infographic gebruik Psyllium & Glucomannan
*Op basis van toegestane gezondheidsclaims
**Op basis van voorlopig toegestane gezondheidsclaims


Dosering
Super Greens
Glycodin
Psyllium & Glucomannan
Wanneer Advies Gebruik
Elke dag 1 – 3 x daags 1 capsule Glycodin ’s avonds tijdens de maaltijd
1 x daags 1 maatlepel (7,3 gram) Super Greens. ‘s ochtends
1 – 3 x daags 1 maatschep (6 gram) Psyllium & Glucomannan ’s ochtends/’s middags/’s avonds een half uur voor de maaltijd. Doorroeren in een groot glas water en direct opdrinken. Kan ook worden ingenomen met kwark of yoghurt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloedsuiker en Gewicht Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.