Skip to main content

Feminosan


Aanbieding!

Beschrijving

Een complete formule voor tijdens de overgang

We staan op de eerste plaats voor kwaliteit. Daarnaast willen we de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Met die filosofie is ook Feminosan, een vooruitstrevend middel voor tijdens de overgang, ontwikkeld.

Andere formules voor bij de overgang bevatten vaak slechts één, of hooguit twee werkzame bestanddelen. We hebben gekozen voor een complete formule die door wetenschap wordt onderbouwd. De combinatie van de werkzame stoffen: rode klaver, hop en angelica sinensis in combinatie met OPC, is nog niet eerder in een middel voor bij de overgang verenigd, een ware revolutie dus!

Naast de overvloed aan werkzame stoffen in Feminosan, zijn we ook op zoek gegaan naar nutriënten die de opneembaarheid en werkzaamheid van rode klaver, hop en angelica sinensis bevorderen. In die zoektocht zijn we uitgekomen bij: magnesium, een duizendpoot voor de gezondheid, l-taurine, een waardevolle schakelaar en OPC, een turbo die de werkzame stoffen effectiever laat werken. Door de hoogwaardige hulp nutriënten in Feminosan is één tablet vaak al voldoende om het gewenste doel te bereiken.

De hoeveelheid van werkzame- en hulp nutriënten is niet het enige criterium voor een goed product tijdens de overgang. De kwaliteit van de nutriënten in de formule moeten van een hoogwaardige kwaliteit te zijn om het middel effectief te laten werken. Ook op dit vlak houden we ons aan onze merkbelofte. Zo bevat Feminosan een hoogwaardig rode klaver extract dat gestandaardiseerd is op 40%, een hoogwaardig hop extract (12½:1) en een hoogwaardig druivenpitextract van 95% (OPC).

Feminosan, Multi Dag & Nacht Vrouw en Osta K2 & D3: botondersteuning voor de vrouw

Vrouwen hebben een verhoogde behoefte aan nutriënten die de botgezondheid ondersteunen*. Daarom raden we vrouwen aan Feminosan te combineren met de Osta K2 & D3 Algae en de Multi Dag & Nacht vrouw. Gezamenlijke suppletie van deze drie producten ondersteunt de botaanmaak en het behoud van sterke botten*!

De overgang heeft invloed op de botgezondheid. Osta K2 & D3 is een combinatieproduct op basis van de rode alg; een unieke uitgebalanceerde formule voor de botgezondheid*. Daarnaast voorziet de Multi Dag & Nacht Vrouw in álle noodzakelijke cofactoren nodig voor een goede opname van vitaminen en mineralen in het lichaam.

Overgang Bundel
€ 84,70
€ 77,92

Onze overgangsbundel biedt een complete verzameling aan waardevolle nutriënten speciaal afgestemd op de behoefte van de vrouw in de periode voor, tijdens en na de overgang.

Bekijk bundel

Overgang Bundel

Feminosan

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:

  • Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.
  • Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.

** Vooralsnog goedgekeurde gezondheidsclaims:

  • Angelica sinensis draagt bij tot het behoud van de vrouwelijke gezondheid en het urogenitale systeem.
  • Angelica sinensis ondersteunt de staat van het cardiovasculaire systeem door o.a. het ondersteunen van het zuurstoftransport.
  • Angelica sinensis draagt bij tot een gezond gewicht doordat het een rol heeft in het vernieuwen en beschermen van kraakbeenweefsel.
  • Rode klaver draagt bij tot een goede cardiovasculaire gezondheid, een verbeterde hartfunctie, sterkere bloedvaten, een normale bloeddruk, elastischere bloedvaten en capilliarwanden.
  • Hop helpt vrouwen omgaan met symptomen van de menopause zoals opvliegers, zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid.
  • Hop draagt bij tot een normaal cholesterol.
  • Hop heeft een rustgevend effect en draagt bij tot een goede nachtrust.
Orthomoleculaire kennisbron

Vitakruid mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van dit supplement.

Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculaire kennisbron raadplegen.

Gratis advies op maat

Ben je niet helemaal zeker of je dit product wel of niet nodig hebt? Schroom niet om ons te bellen op +31 252 534 883 of stuur een mail door op de onderstaande button te klikken.

Vraag gratis advies aan!
Doe de vitaminetest

Dosering

Neem 1 tablet per dag, tenzij anders is geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Formaat

Ingrediënten

L-Taurine, magnesium, Hop extract (Humulus lupulus), Angelica sinensis (Engelwortel), Rode Klaver extract (Trifolium pratense), Oligomere pro-anthocyanidinen (OPC), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), polysorbaat, bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel).

Bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*
OPC (druivenpitextract 95%) 70 mg **
Rode klaver extract (40%) 100 mg **
Hop extract (40%, 12½:1) 125 mg **
Engelwortel (angelica sinensis) 100 mg **
Magnesium (oxide) 125 mg 33%
L-Taurine 250 mg **
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Veiligheid

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Medicijngebruik controleren

Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met producten van Vitakruid, kun je een bestelling plaatsen onder voorbehoud.

Bij Vitakruid kun je kosteloos bij een bestelling laten controleren of er interactie is tussen jouw voorgeschreven medicijnen en de bestelde supplementen. Deze controle wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd apotheker.

Medicijngebruik controleren


Extra informatie

Inhoud

120 tabletten (ovaal), 60 tabletten

21,1539,85 incl. BTW