Aanbieding!

Vegan Bundel

97,50 incl. BTW

  • Super Greens: een weloverwogen mix van gezondheidsbevorderende nutriënten * **
  • Vegan Omega-3 Algenolie: duurzaam omega 3 product op basis van algen.
  • B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P: extra B12 inname is iedere veganist aan te raden.
Categorieën: ,

Beschrijving

Als veganist loop je risico bepaalde voedingsstoffen niet in aanbevolen hoeveelheden binnen te krijgen. Je schrapt per slot van rekening alle dierlijke producten uit je voedingspatroon. Daarom hebben we een bundel samengesteld met Super Greens, Vegan Omega-3 Algenolie en B12 combi 6000 met folaat en P-5-P. Dé Vegan bundel; speciaal voor jou!

Super Greens: een weloverwogen mix van gezondheidsbevorderende nutriënten * **

Veel multivitamines bevatten nutriënten van dierlijke afkomst. Super Greens is een 100 procent organisch product met vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Je kunt de combinatie dan ook zien als een volwaardig multivitaminepreparaat. Met Super Greens ondersteun je bovendien de detoxificatie van het lichaam**.

**Op basis van voorlopig toegestane gezondheidsclaims

Vegan Omega-3 Algenolie: duurzaam omega 3 product op basis van algen.

Visolie supplementen gebruiken zit er als veganist niet in en hoogwaardige alternatieven zijn ook schaars. Onze Vegan Omega-3 Algenolie is daarentegen uitzonderlijk puur. Bovendien bestaat iedere dosering uit ruim 1250 mg omega-3 vetzuren, waarvan ruim 500 mg DHA.

DHA is het essentieelste omega-3 vetzuur dat o.a. goed is voor het gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel (bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag)*. Verder draagt inname van DHA door de moeder bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag)*.

Algen*Op basis van toegestane gezondheidsclaims

B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P: extra B12 inname is iedere veganist aan te raden.

B12 vinden we hoofdzakelijk in dierlijke producten. Veganisten zijn dan ook gevoeliger om een ontoereikend B12 niveaus te ontwikkelen. Daarom raden we aan om als veganist B12 bij te suppleren. De vitamine draagt namelijk bij aan de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*. Daarbij heeft de vitamine een gunstige invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen*.

B12 Combi 6000 bevat de biologisch actieve vormen methylcobolamine en adenosylcobolamine (B12), B6 (P-5-P) en actief foliumzuur (5-MTHF, Quatrefolic®).

*Op basis van toegestane gezondheidsclaims


Dosering
Super Greens
B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P
Vegan Omega-3 Algenolie
Wanneer Advies Gebruik
Elke dag 1 x daags B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P ‘s ochtends
1 x daags Super Greens ‘s ochtends
1 x daags Vegan Omega-3 Algenolie ‘s ochtends

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vegan Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.