Categorie: Blog

Mijn nieuwe website!


Ik kan met heel veel trots zeggen dat mijn website eindelijk klaar is. De afgelopen 2 jaar heb ik gebruikt als voorbereiding op mijn nieuwe onderneming. Beauty at YOUR home is de naam geworden van mijn bedrijf, waar ik mensen een schoonheidsbehandeling of een van mijn veelzijdige massages aanbied.

Ook bied ik de Dr. Hauscka cosmetica producten aan via de webwinkel van mijn site www.bayh.nl. Al met al een onderneming waar ik al mijn energie, ziel en zaligheid in ga stoppen, met als doel om je te laten ontspannen of laten ‘ontstressen’ of je gewoon heerlijk te laten genieten. Ik streef er naar om het zelfhelend vermogen te activeren en je zo’n geluksgevoel te geven dat het na een behandeling voelt of je op een korte vakantie bent geweest.

Als Dr. Hauschka therapeut werk ik uitsluitend met natuurzuivere producten, zonder parabenen, siliconen of synthetische stoffen. Er zijn geen dierproeven bij de ontwikkeling van de producten gebruikt of kinderarbeid ingezet tijdens de productie.

Mijn kracht en vooral service is dat ik bij je thuis kom, waardoor je als klant dan nog meer ontspannen bent en je helemaal ‘Zen’ kunt voelen in je eigen veilige thuishaven. Ik werk met heel veel passie en gedrevenheid aan iedere behandeling en krijg dat ook vaak teruggekoppeld.

Lees verder